€ 19,95

“Joy of Being” van Tarthang Tulku is nu vertaald, met als titel “Kum Nye De betekenis van vreugde de betekenis van zijn”. Het boek is onderdeel van de Kum Nye reeks als een verdieping van de Kum Nye boeken. Kum Nye is een dynamische vorm van Yoga, uit de oude tibetaanse healing traditie. Tarthang Tulku heeft deze dynamische Yoga geïntroduceerd in de westers wereld met groot succes. 

isbn 9789056704421
uitvoering paperback
aantal pagina’s 192
druk 1
vertaler Pieter Athmer
verschijningsdatum 31 okt 2023
status leverbaar
prijs € 19,95


Recensies

In het westen is die kant door invloed van de theosofie weggepoetst. Nu, je mond valt af en toe echt open als je leest over hoe het boeddhisme in Azië beleefd wordt. Een aanrader!

Anna

Achter het liefelijke gelaat van het boeddhisme.- zo zou dit boek ook kunnen heten. Een prachtig boek dat de mooie maar ook de lelijke kanten van het boeddhisme laten zien. Die lelijke kant vind je vooral in het geboortecontinent van het boeddhisme zelf: Azië. In het westen is die kant door invloed van de theosofie weggepoetst. Nu, je mond valt af en toe echt open als je leest over hoe het boeddhisme in Azië beleefd wordt. Een aanrader!

Leon