Leven in Evenwicht

Gids voor een evenwichtig leven

Tarthang Tulku beschrijft in dit boek hoe we onze emoties kunnen transformeren, gedachten observeren en een meditatief gewaarzijn ontwikkelen. In een helder betoog slaat hij een brug tussen de eeuwenoude inzichten van de Tibetaans boeddhistische traditie en onze moderne westerse beleving.

Naar de winkel.

Verborgen vrijheid

De geest voorziet ons van een vitale energie die reageert op elke nuance van de ervaring.

Als we de aard van de geest doorgronden en zijn flexibiliteit op waarde schatten, kunnen we de gerichtheid van zijn energie vormen en creatief reageren op alles wat het leven voor ons in petto heeft. 

Naar de winkel

Open bewustzijn 

“Wanneer wij inzicht krijgen in de aard van het bewustzijn kunnen wij de problemen van het leven met een zekerheid en een integriteit benaderen die aan alles wat wij doen een heilzame kwaliteit geeft.”

Naar de winkel

Kennis van Vrijheid

Kennis van vrijheid – tijd om te veranderen is ontstaan uit de ervaringen van auteur Tarthang Tulku bij het samenwerken met vele westerlingen aan de meest verschillende projecten. De grootste uitdaging bleek daarbij niet te liggen in de technische problemen, maar in het omgaan met onze zelfopgelegde beperkingen.

Naar de winkel